
Dari awal saya suka sangat untuk flan adalah kerana sangat satisfiedhappy dengan keputusan yang memenuhi citarasa saya. Jika anda ingin mencuba resipi puding karamel kukus dengan hangus manis, mari kita lihat whatare digunakan.
Caramel Pudding Recipe
flan Bahan-bahan:
- 6-8 telur
- 1 boleh susu pekat manis
- 1 boleh susu sejat
- 1 tin air
- A extact sedikit vanila
- 8-10 sudu gula (gula dilucuthakkan)
Bagaimana untuk membuat puding karamel:
- gula Edible akan cair oleh haba.
- Setelah cair, gula sudu hangus dengan cepat ke dalam mangkuk pyrex kecil. Mengetepikan.
- Pukul telur sehingga hancur dan meletakkan semua bahan-bahan lain ke dalam mangkuk.
- Kacau campuran sehingga sebati.
- Masukkan ke dalam mangkuk yang telah menambah gula telah hangus.
- wap selama 10-15 minit.
- Lift puding segera dan sejukkan kemudian dimasukkan ke dalam peti sejuk.
- puding roti bersedia untuk berkhidmat.
Nasib baik flan resipi dikukus dengan hangus manis. Anda masih boleh berkhidmat dalam mangkuk pyrex atau dituangkan ke dalam piring kecil. Jika anda mahu tekstur yang tidak berongga, tidak kacau campuran sehingga berbuih kemudian tegang sebelum dituang ke dalam mangkuk, dan kemudian kukus doh.