Peluang baik ! Belajar Buat Biskut Dan Kuih Raya sendiri. Kini anda juga boleh melakukannya. Ada cara mudah dan murah untuk menghasilkan biskut tradisional dan popular. Apa tunggu lagi, buktikan yang anda juga pakar!!!!
Testimoni - Apa Kata Mereka
Sudah lama saya mencari resepi yang betul-betul mengajar tentang teknik membuat biskut tradisional. Sekarang saya tidak perlu membeli biskut lagi. Membuat biskut tradisional menggunakan ebook‘Keunikan Biskut Raya” adalah amat mudah dan saya dapat menjimatkan banyak kos. Terima Kasih Puan Joiriah.
Hurun Ain
Teknik dan resepi ini sesuai untuk mereka yang baru belajar membuat biskut dan sangat mudah difahami. Ada banyak teknik-teknik dan rahsia yang perlu diketahui.
Semua ini dikongsi oleh Puan Joiriah penulis ebook Keunikan Biskut Raya. Beliau mempunyai pengalaman hampir 20 tahun yang merangkumi perniagaan bakeri dan kelas masakan di Seri Ain Cake Corner milik sendiri di Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur
Jika anda berminat mempelajari membuat biskut raya dari Puan Joiriah boleh dapati di sini.